Ingelogd als:

NIEUWS


Five 4 U breidt portfolio uit met SBS Mobile

Five 4 U is benoemd tot de officiële distributeur van SBS Mobile. SBS Mobile biedt een breed assortiment hoogwaardige accessoires, welke niet enkel geschikt zijn voor Apple- en Samsung toestellen, maar bijvoorbeeld ook voor Huawei, HTC en LG. Five 4 U verwacht dankzij de uitbreiding van haar portfolio nog beter aan de wensen van haar klanten te kunnen voldoen.

Het Italiaanse SBS Mobile is sinds 1994 actief als fabrikant van betaalbare en hoogwaardige accessoires voor mobiele telefonie, PCs, notebooks en herlaadbare batterijen. Marktonderzoek vormt een belangrijk onderdeel van de focus, waardoor zij in staat zijn het beste te bieden op het gebied van performance en design.

Gianni Cutrera, International Sales Director bij SBS Mobile is verheugd over de samenwerking met Five 4 U: “SBS Mobile is verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende landen, en we zijn erg enthousiast over het feit dat Five 4 U onze officiële distributeur is binnen Nederland. Wat onze partnership extra bijzonder maakt, is het aantal jaren ervaring en de groei die we allebei hebben doorgemaakt sinds de jaren ’90, evenals onze sterke productfocus en servicegerichtheid. In een groot aantal landen waarin SBS Mobile actief is zijn we marktleider. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat onze samenwerking met Five 4 U binnen de Nederlandse markt succesvol zal zijn.”

Five 4 U is volgend jaar 25 jaar actief als distributeur. “De afgelopen jaren hebben we bewezen de juiste partner te zijn op het gebied van kwalitatief hoogstaande smartphone- en tablet accessoires. Met de komst van het assortiment van SBS Mobile, bestaande uit ruim 2000 producten, zijn we nu ook in staat om producten aan te bieden voor o.a. Huawei, HTC, LG en Asus. We zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze ontwikkeling de juiste partner zijn voor zowel de telecom, retail, E-tail- als B2B kanalen”, aldus Mona Boot, CCO bij Five 4 U.

Five 4 U is sinds 1992 actief als distributeur van computer hardware en software, en levert uitsluitend aan resellers in de Benelux. Het bedrijf heeft bewust gekozen voor een gespecialiseerd productaanbod. Dankzij deze focus is Five 4 U in staat om naast exceptionele producten, ook optimale service en ondersteuning te bieden.

Bronnen: Five 4 U, SBS Mobile
Web: http://www.five4u.com, http://www.sbsmobile.com

Voor meer informatie over dit persbericht kun je contact opnemen met Raymond Timmer via +31 (0)30 850 10 32.

Voor bestellingen kun je contact opnemen met onze afdeling Verkoop via +31 (0)30 241 55 55, of bestelnl@five4u.com.